Stijl en Techniek

SEMINAR: STIJL EN TECHNIEK

door Wout de Jong

Dit is een seminar van Wout de Jong, waarin wordt uitgelegd hoe je foto’s kunt bewerken om tot een professioneel resultaat te komen. Aan de hand van een aantal voorbeelden wordt getoond hoe de beelden tot stand zijn gekomen en hoe je een eigen stijl aan je foto’s kunt geven. Er wordt gebruikgemaakt van Lightroom en Photoshop om tot een persoonlijk herkenbaar resultaat te komen.

Iedereen maakt tegenwoordig foto’s maar hoe kom je nu boven de midelmaat uit en creeer je een eigen stijl? Foto’s direct uit de camera zijn niet meer dan halffabrikaten. Ze moeten nog worden opgepoetst en van een persoonlijk sausje worden voorzien.

Welke middelen heb je ter beschikking en welke keuzes maak je. Hierin neemt Wout je bij de hand en laat je zien hoe je dit snel en goed kunt doen. Of het nu om zwartwit of hippe kleurstellingen gaat, misschien hou je van onderdrukte kleurstellingen of juist van uitbundige knallende beelden. Het wordt je in dit inspirerende seminar overzichtelijk en op een duidelijke manier uitgelegd.