Lightroom Coaching

Het programma Adobe Lightroom is een onmisbare schakel in de workflow van elke fotograaf. Door de uitgebreide beheermogelijkheden, de kwaliteit van beeldbewerking en de vele uitvoeropties fungeert het programma als de centrale hub tussen opname en eindresultaat.

Sinds de introductie van Lightroom in 2007 heb ik honderden workshops gegeven voor oa Calumet en Cameranu. Naast trainingen voor groepen geef ik ook individueel support om Lightroom optimaal in te zetten, zowel beroepsmatig voor de professionele gebruiker als voor andere fotografen die hun fotografie op een hoger plan willen brengen.

Wil je meer leren over Lightroom of heb je problemen waar je tegenaan loopt dan kan ik je daarbij helpen. Dit is zowel mogelijk op lokatie als bij je aan huis of in de studio, maar eventueel ook bij mij in Strijen.

Daarnaast geef ik lezingen en workshops voor bedrijven, groepen en fotoclubs en ben ik gespecialiseerd in het maken van de perfecte zwartwit foto, van opname tot print.

Is je interesse gewekt om alle ins en outs van Lightroom Classic en Lightroom CC te leren kennen, neem dan vrijblijvend contact op voor een afspraak.

Wout de Jong

Lightroom coaching door Wout de Jong

Lightroom coaching door Wout de Jong