Fotografie support

Door mijn jarenlange ervaring met Adobe Lightroom en het geven van workshops kan ik je helpen met elke vraag over fotografie en het gebruik van Lightroom. Het programma fungeert als een onmisbare schakel in de workflow van de hedendaagse fotograaf, zowel in de studio als onderweg. Van opname tot publicatie, alles met één programma.

LIGHTROOMCOACH
Naast individuele trainingen verzorg ik ook workshops en lezingen om Lightroom optimaal in te zetten, zowel voor de professionele gebruiker als voor andere fotografen die hun fotografie en fotobeheer op een hoger plan willen brengen. Wil je meer leren over Lightroom of heb je problemen waar je tegenaan loopt dan kan ik je daarbij helpen. Dit kan zowel online als op lokatie bij je in de studio of thuis.

PORTFOLIOPUBLISHER is een geïntegreerde werkwijze die ik heb ontwikkeld voor zowel het beheer als de publicatie van fotoverzamelingen en portfolio’s, in combinatie met online- en offline opslag. Het maken van magazines (print en digitaal) en de verkoop van prints en licenties behoren tot de opties.

Met behulp van Lightroom Classic en SmugMug worden fotoverzamelingen gekoppeld aan een multifunctionele website, waarop foto’s en beeldverhalen online kunnen worden gedeeld.

Dit hele systeem kan ik voor je opzetten, maar ook op onderdelen adviseren en support leveren:

  • Opzetten en organiseren van een fotoarchief
  • Lightroom workflow training (importeren, selecteren, metadata, verzamelingen)
  • Opzetten van een Lightroom ARCHIEF en PORTFOLIO Catalogus
  • SmugMug integratie en ontwerpen van een aan Lightroom gekoppelde website
  • Lightroom & Photoshop fotobewerking
  • Maken van magazines en fotoboeken met Lightroom Classic
  • Backup systeem voor een veilig en duurzaam fotoarchief

PORTFOLIO STORIES is gepersonaliseerd magazine dat ik maak voor fotografen die hun werk gepubliceerd willen hebben in de vorm van premium magazines. Klik hier voor enkele voorbeelden.

Ben je geïnteresseerd in support of advies neem dan vrijblijvend contact met me op.